Harde Lockdown

Het coronavirus grijpt opnieuw razendsnel om zich heen. De afgelopen weken zien we een snelle toename in het aantal besmettingen. Ook in de ziekenhuizen en verpleeghuizen komen er elke dag patiënten bij. En dat heeft zijn weerslag op de zorg: al meer dan een miljoen reguliere behandelingen in het ziekenhuis zijn uitgesteld. Helaas is de bron van een besmetting niet altijd te herleiden. Maar wat wel duidelijk is: hoe meer contacten, hoe meer besmettingen. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we ingrijpen en onze contacten tot een minimum beperken. Daarom gaat Nederland vanaf dinsdag 15 december tot ten minste dinsdag 19 januari in de strengste lockdown tot nu toe.*

Wat houdt dit in voor onze hondenschool

Met deze strenge lockdown schorten we alle lessen op tot na 18 januari.
Graag zouden we doorgaan met het geven van lessen, maar met deze harde lockdown nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om de school voor vijf weken te sluiten.

Alle cursisten worden door hun instructeur op de hoogte gebracht van de opschorting van de lessen.

Pups

Voor pups is deze niet gewenst, omdat het voor hun een belangrijke periode is. De socialisatie en  habituatie die ze in de eerste weken meemaken vormt hun voor de rest van hun leven.
Daarom willen we de gemeente Westerwolde vragen of voor deze specifieke groep een uitzondering kan worden gemaakt, met dien verstande dat alle corona regels worden opgevolgd. Zodra we een antwoord weten, informeren we jullie.

We blijven tijdens de lockdown via telefoon, mail en Whatsapp bereikbaar voor alle vragen bereikbaar.

Verder willen wij via deze weg, een ieder, fijne kerstdagen en gezond 2021 toewensen.

Team Hondenschool Zuid Oost Groningen

 

* bron: Veiligheidsregio Groningen

Harde Lockdown was last modified: december 16th, 2020 by Secretaris HZOG
Please follow and like us:
fb-share-icon

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.